Wegwijs Lokaal 2 jaar !!

“Wat een leuk winkeltje”, “wie gemütlich”, “leuke en heerlijke cadeaupakketjes en ook voor mijzelf”. Zomaar een aantal reacties die we de afgelopen twee jaar hebben gehoord.

Ja zeker je leest het goed…. Op 6 april 2019 opende het Wegwijs Lokaal haar deur aan de Markt 1.

Twee bewogen jaren met heel veel mooie, leuke en positieve dingen. Maar ook 1 hele vervelende rode draad; Covid-19. Officieel bestaat het Wegwijs Lokaal twee jaar maar eigenlijk is de fysieke winkel nog maar anderhalf jaar echt open geweest.

Desalniettemin toch reden voor een klein feestje. Helaas (voorlopig nog) niet in de winkel maar wel online. Deze hele week, 6 t/m 10 april, krijg je namelijk 10% korting op jouw bestelling die je online plaatst. En met online bedoel ik via onze website maar ook via Whatsapp, e-mail of telefonisch.

Door alle coronatoestanden kan ik op dit moment niet het hele assortiment aanbieden en is de nabesteltijd vaak langer dan je van ons gewend bent. Mocht er een artikel onverhoopt niet leverbaar zijn (bij een bestelling via de website) dan overleg ik voor een alternatief of anders komt het bedrag van het desbetreffende artikel uiteraard retour.

Als je op onze website een bestelling plaatst heb je een kortingscode nodig om jouw 10% korting te krijgen. Gun je ons het beetje corona-omzet? Laat je het invullen van de kortingscode dan achterwege ;).

Vul bij couponcode deze code in (let op hoofdletter gevoelig): N9DFM5XZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *