Het lot heeft anders beslist…

Lieve mensen,

Vol enthousiasme ben ik een goed jaar geleden begonnen om ideeën om te zetten naar plannen. Plannen om het Wegwijs Lokaal te verplaatsen naar Markt 6, het ‘oude’ cafetaria ’t Hoekske.

Plannen om de winkel zoals deze nu is te combineren met een knusse brasserie-achtig concept. En met mooi weer een heerlijk terras om te onthaasten. Met een (vega)hapje en verfrissend drankje. En met minder mooi weer natuurlijk binnen in het Wegwijs Lokaal 2.0.

Inmiddels een goed en staand ondernemersplan geschreven, over alles drie keer goed nagedacht met hulp van anderen (familie, vrienden en andere mensen die verstand van zaken hebben). Het zag er allemaal gelikt uit. Maar het lot heeft anders beslist.

Begin februari zijn de panden aan de Markt 6 en 7 bij een executieverkoop verkocht aan nieuwe eigenaren. Na een paar telefonische gesprekken en een face-to-face gesprek met een van de nieuwe eigenaren had ik een goed gevoel over de toekomst voor het Wegwijs Lokaal 2.0 aan de Markt 6. Tot dat ene telefoontje…hierin werd mij meegedeeld dat ze niet in zee wilde gaan. Poef!! Die zag ik niet aankomen. Wat nu? Wat nu met de crowdfunding? Wat nu verder met het Wegwijs Lokaal (2.0)?

Op de laatste 2 kan en ga ik binnenkort een antwoord geven. Op dit moment ben ik (zijn wij) alles op een rijtje aan het zetten hoe nu verder. Het een en ander hangt ook van bepaalde ontwikkelingen af. Ik kom er snel op terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *