Het begin is gemaakt

We zijn begonnen. De verf is gekocht, het laminaat besteld en de datum geprikt. 

We zijn druk met schuren, plamuren, plakken en schrappen. Na een dag of twee flink doorpezen zijn er al aardige vorderingen gemaakt. Samen met Marelle, Malik én goede vriend Kees hebben we al een aantal muren gesausd en de loods aan de achterzijde (de locatie van het toekomstige Onthaast tuinterras) opgeruimd zodat we daar, als het minder goed weer is, door kunnen schilderen, hakken en zagen. Het plafond is al er al voor de helft uit voor een opfrisbeurt en toonbank en andere zaken zijn besteld.

En…..we hebben een datum. Als alles volgens planning gaat is het de bedoeling dat het vernieuwde Wegwijs Lokaal haar deur opent op donderdag 1 juli 2021. Mochten we nog niet helemaal klaar zijn naar onze zin dan kan deze datum nog verzet worden. Hier houden wij jullie natuurlijk van op de hoogte.

Om deze datum te kunnen halen moet er nog het een en ander gebeuren, zeker niet alleen in ons nieuwe onderkomen. Daarom is het Wegwijs Lokaal aan de Markt gesloten. Natuurlijk kun je altijd terecht op afspraak maar je kunt ook bestellen via onze website, telefonisch, per e-mail of per Whatsapp. Schroom niet en maak gebruik van 1 van deze mogelijkheden als je een leuk en origineel cadeau wilt scoren. Natuurlijk mag en kan het ook als het voor jezelf is, zoals bijvoorbeeld een van die heerlijke en milieuvriendelijke producten van Happy Soaps of Marcel’s Green Soap.

Hou deze website en/of 1 van onze sociale kanalen in de gaten voor het actuele nieuws en de vorderingen van het Wegwijs Lokaal 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *