Beleef de herfst met de IVN #2uurnatuur Challenge!

De herfst is begonnen en dat merk je. De blaadjes vallen van de bomen, de dagen worden korter en de warme kleding komt weer uit de kast. Langzaam spenderen we meer tijd binnen en minder in de natuur. Maar juist tijdens de donkere herfstmaanden is het belangrijk om naar buiten te blijven gaan! Daarom organiseert IVN Natuureducatie in oktober voor de derde keer de IVN #2uurnatuur Challenge en wij van het Wegwijs Lokaal helpen je daar graag bij.

Buiten gebeurt het

Bij/via het Wegwijs Lokaal, Gastheer van het Landschap, kan je dit najaar meedoen met de #2uurnatuur Challenge: de natuur ligt aan je voeten. Ga een frisse neus halen in de omgeving en ervaar hoe goed het voor je is om in de natuur te zijn. Kom bijvoorbeeld de Pluimpot-route ophalen en neem gelijk een boekje mee met meer informatie over de #2uurnatuur Challenge.

Doe mee met de IVN #2uurnatuur Challenge

Uit onderzoek blijkt dat natuur gezond is en dat mensen die twee uur per week in de natuur doorbrengen, hun leven een hoger cijfer geven. Zo is de natuur goed voor je creativiteit, ontspanning, fysieke fitheid, concentratie en stemming. Ga deze herfst de uitdaging aan! Meld je gratis aan voor de Challenge en ontvang de hele maand oktober toffe uitdagingen in de mail om twee uur per week de natuur in te trekken. Klaar voor de start?!

Gebruik via de sociale media de hashtags #IVN #2uurnatuur en/of #wegwijslokaal #2uurnatuurwegwijslokaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *