Wegwijs Lokaal 2.0

April 2019 ben ik begonnen met het Wegwijs Lokaal. Een winkel in het hart van het pittoreske Sint Maartensdijk, centraal op het eiland Tholen. Het assortiment van het Wegwijs Lokaal bestaat op dit moment hoofdzakelijk uit (typisch) Zeeuwse streekproducten. Tholen schuurt tegen de Brabantse Wal aan en daarom zijn er ook producten uit deze regio verkrijgbaar.Hiermee voldoen we aan een van onze kernwaarden (lokaal). Hiernaast hanteren wij ambachtelijk, biologisch en maatschappelijk verantwoord als kernwaarden.Naast de verkoop van (Zeeuwse) streekproducten fungeert, in nauwe samenwerking met de gemeente Tholen, het Wegwijs Lokaal als Toeristisch Informatie Punt Tholen (TIPT).

Een nog breder streekproducten assortiment aangevuld met andere assortimentsgroepen die er nu gemist worden in onze stad. Met meer binnenruimte is er de mogelijkheid om een aantal zitplaatsen te realiseren om op het gemak rond te kijken, te onthaasten, te lezen en/of een praatje te maken met die en gene. En dat alles onder het genot van een natje en een droogje. Op termijn is er een mogelijkheid om dit door te trekken naar de achtertuin om in de schaduw of het zonnetje te genieten en te onthaasten op ons Onthaast Terras.

Om Het Wegwijs Lokaal 2.0 mogelijk te maken kan ik jullie hulp goed gebruiken. Kijk op deze pagina voor veel meer informatie.